Intra in povestea jucariilor 🌈nioden.ro! La fiecare jucarie cumparata de la noi, primesti in dar o poveste de joaca, in care sa pasesti impreuna cu cel mic! 📜

Importanta jucariilor in viata noastra

Importanta jucariilor in viata noastra
De ce sunt atat de importante jucariile in viata copiilor? 
Fiindca transmit emotie, starnesc curiozitatea, dezvolta creativitatea, simtul responsabilitatii. Insa, cu toate astea, nu e de-ajuns pentru cei mici sa le daruim si…atat. 
Pentru ca toate cele de mai sus sa fie vizibile, trebuie sa continuam impreuna cu ei, sa ii ajutam sa descopere frumosul, sa vada camaradul de langa ei, care ii sustine in tot acest proces de dezvoltare!
Este minunat, atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari! Nimic nu te face sa te simti mai util decat momentul in care incepi sa ii ghidezi pasii copilului spre cunoastere! Iar imbratisarea de dupa…de nepretuit! 
O jucarie nu este un simplu cadou, este ACEL cadou pe care copiii si-l doresc, iar aici putem atinge doua puncte importante pentru ei: 1. i-am ascultat, dorinta lor conteaza pentru noi, sentimentul de siguranta si de incredere in noi este predominant; 2: prin intermediul jucariei daruite, crestem exponential conexiunea dintre noi si copii, fiindca ne vom implica impreuna in descoperirea acelei jucarii. Iar aici este punctul cheie pe care vrem sa-l atingem si pe care sa-l rotim mereu in sensul acelor de ceasornic. Nu te opri aici! Cand intinde mainile spre tine, pentru a primi jucaria, cuprinde-i-le si descoperiti-o impreuna. Paseste impreuna cu cel mic in lumea lui, invitatia este lansata din momentul in care te constientizeaza ca parte importanta din viata lui, tu trebuie doar sa fii acolo!
Nevoia celor mici de a fi ascultati, de a simti ca tot ceea ce spun - chiar de la primul gangurit, tot ceea ce infaptuiesc - de la primul gest adresat tie, este fara sfarsit. De fiecare data cand o constientizezi, incearca sa o fructifici, iar cel mai la indemana este o...jucarie. Atentia copilului va fi captata din prima clipa, atat asupra ta, cat si asupra jucariei. Din acest moment, procesul decurge lin, te simte parte din lumea lui, tu trebuie doar sa te lasi purtat de valul copilariei. Ai fost acolo, sigur nu ai uitat, trebuie doar sa-ti amintesti! 
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!